Jump to content
RealModScene

Search the Community

Showing results for tags 'bo2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Site News
    • Scene News
  • Phoenix
    • Aurora releases
    • Aurora support
    • Aurora Localization
    • Skins, Coverflow Layouts, Scripts and Trainers
    • Skin development and LUA scripting
    • Unity Support
    • Requests and Suggestions
  • FreeStyle Dashboard / F3
    • News
    • FreeStyle Dashboard Releases
    • Support
    • Skins
    • Skin Dev
  • Xbox
    • Tutorials
    • Homebrew
    • LibXenon
    • Games
    • Software
    • Other topics
  • PlayStation
    • Tutorials
    • Homebrew
    • Games
    • Software
    • Other Topics
  • Matchmaking
    • North America
    • Central & South America
    • Europe
    • Asia
    • Africa
    • Australia
    • Modded Lobbies
  • MarketPlace
    • Buy
    • Sell
  • Miscellaneous
    • Feedback
    • Other Topics
    • LiNK News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello everyone, My Xbox 360 doesn't have a connection with Link or internet even though it worked perfectly fine yesterday. How can i fix this?
  2. So i was playing call of duty:black ops 2 when it said connection interrupted or something like that and it quit from the game (not from cod but like the game session) and when i tried loading system link again it just kept loading and didnt do anyithing else (sidenote:on user info it sais not available) i have latest TU and it passes all of the requierments when verifying link settings. Since it quit from that session it doesnt want to load. I am using aurora 0.6b most of the time but use 0.5b for system link. I have no idea whats causing this and i would like some help
  3. hi guys, i play bo2 in aurora with system link but i have the problem with lag, when i join in game i dont have lag and the game is very fluid, so everything is right, when i create a game, my personal game the my friend lag in my room, i think the problem it's me because all player join me he lag and he leave the game. what is the problem? i have netgear netgear dgn2200, the port is open, all pass in the verification,indeed i play fluid in friend's room. the play say me nat restricted but i think that says it all not? PLEASE HELP ME!
  4. Hello Real Mod Scene, Today I Am selling a BO2 Modded Account. What The Account Includes: 1. Master Prestige 2. Unlock All 3. All Titles + All Emblems + All Camos 4. Legit Stats Account Info: Name: Series 800 Its Kind Of A New Profile My Contact Info: AIM: G Eazy Email: Dariusbrock90@gmail.com You Can Also Pm Me Price Of The Account: $20 Reasoning For This Price- I Came up with this price because i paid $30 For This Account Payment Method: Paypal Paypal Email: Dariusbrock80@gmail.com Other Payment Method Accepted: 1. 1 Month Xbox Live Code 2. Gift Card Of Your Choice Also Accept modded lobby Proof Of Account: **NOTE** I Am Not to be held Responsible if this account gets banned after it is sold Also Please Notify Me if There is any problems with this post
  5. hi, i have problem with my system link i have newest fsd and dash lunch 3.07 , when iam testing link every thing pass and i join loopy on link menu then open black ops multi player and when iam open system link find host nothing gome up and i press refresh but nothing :question:pleas help me
×
×
  • Create New...