Jump to content
RealModScene

Manji Karasu

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Manji Karasu

  • Rank
    RMS Freshman
  1. I'm having a problem playing resident evil orc, everytime i try to play the game using the last update it says, create game fail, it only works with update 1,i have the correct updates for the media id, running on the last aurora version, and i have the dlcs installed, have any of you having the same problem?
  2. My router uses mobile signal 3g/4g its not wired :/ and can only be used with wifi,thanks for your help it means a lot Yeah i know but its like 24,99€ with unlimited use :/ i don't play online,just in this situation with my brother,if i want a wired one its gonna be more expensive,like double the price,and where i live slower,like half of what i have today,im just gonna use it sometimes so its cool,thanks and sorry for all the trouble peepz you guys here are the best
  3. Sorry its my bad not being use to be posting in fóruns :/ So i was about to call mu ISP again,but before i did i turned on the Xbox,and out of the Blue its working again,my Xbox IP is on auto,my ports on aurora are 9001/9002 and i have DMZ and nat on my router turned on,DMZ my Xbox IP,on nat 3071/3072 tcp /UPN connection,can't say what the problema was :/ its been off for two weeks and sundenly it works,thanks for all the help and sorry for being a noob here :/ I just noticed something,my ping usualy is 84 MS my download Speed and upload Speed 5mb,but today its a sunny day and look at my Speed test,thats probably it,being a WiFi router thats the problema. Sorry,it only came to my atencion now :/ im really a noob for not having this into consideration
  4. Tested with call of duty bo3 aw re5 :/ and updates and covers are all good It worked perfectly a week ago,no lag no nothing it was just beautiful could it be a server problem? Or we are all using the same? If i try using a bridge using my PC,would it be diferent?
  5. yes it was on automatic on the console when it worked but now it is statatic To reserve?what do you mean? :/ I will talk to my ISP provider to see if they are blocking something they said that they are not blocking anything :/ Changed up the portes on the Xbox a Litlle bit,1001/1002,3072/3073 because 3071/3072 wouldn't passa on the link verify test,still nothing,yeah giving up pretty soon
  6. My router is a WiFi only it only has DMZ and nat options,i'm using both,and tried to use just one or the other,but when i get home i show you guys all of my setup so you can see,what bugs me out is the fqct that it worked before These are some pictures i will show you my dashlaunch and router setup later i'mworking,and thanks for all the help really apreciated These are some pictures i will show you my dashlaunch and router setup later i'mworking,and thanks for all the help really apreciated so here are the other pictures sorry to bother you guys with this i've been reading all the topics here in the foruns so this is my last resort,online i couldn't find a solution,sorry if you guys could help i would be happy oh one other thing i couldn't make data port and broacast port to pass,so instead of 3071,3072,i have 9991,9992 respectively on the aurora link set up,and my ip is static,but when it worked it was on automatic :/
  7. actually i'm portuguese but yeah i saw a bunch of them but no luck :/ thanks dude talked to my isp and its all good,changed my ip,portfoward,but still nothing works :/ always says error getting feed data,it worked perfectly on friday :'( damn im sad wanted to finish re5 with my brother who is in london
  8. I need some help,just trying to figure something out,i set up LiNK and everything passed, i played re5 on wednesday with my brother who is in london,and i'm from portugal,but friday we tried again,but i couldn't connet to a server but he could,all of my LiNK tests pass,could it be a problem with the server or at my end?i use a wifi touter i know its not the best but at least it worked once without a problem,now it only says server timed out,eroor f3000003,can somenone help?and please also tell me why are my comments and tpics being erased?am i doing some wrong? Quote MultiQuote Edit
  9. I need some help,just trying to figure something out,i set up LiNK and everything passed, i played re5 on wednesday with my brother who is in london,and i'm from portugal,but yesterday we tried again,but i couldn't connet to a server but he could,all of my LiNK tests pass,could it be a problem with the server or at my end? I get the f3000003 error
  10. just found out :/ its Manj Karasu7 sorry :/ and thanks anyway
  11. hey i am having a similar problem like the other guys,i forgot my user name,i think it is Manji karasu or manjkarasu7,i have been trying to use the password they send me through email,but i doesn t say my user name,it only says hugo costa,can you guys help?
  12. Hi again i figured it out finally what i did was erased the titlecache.list that was in the databases that was at 0.i restarted the console and bam,there they were,anyway thanks and sorry for all the trouble :/
  13. thanks dude really inside the Databases the one that says content.db?its the only i can think of and i tryed to delete but nothing,and the names are there again,its weird :/
×
×
  • Create New...