Jump to content
RealModScene

Search the Community

Showing results for tags 'HDMI'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Site News
    • Scene News
  • Phoenix
    • Aurora releases
    • Aurora support
    • Aurora Localization
    • Skins, Coverflow Layouts, Scripts and Trainers
    • Skin development and LUA scripting
    • Unity Support
    • Requests and Suggestions
  • FreeStyle Dashboard / F3
    • News
    • FreeStyle Dashboard Releases
    • Support
    • Skins
    • Skin Dev
  • Xbox
    • Tutorials
    • Homebrew
    • LibXenon
    • Games
    • Software
    • Other topics
  • PlayStation
    • Tutorials
    • Homebrew
    • Games
    • Software
    • Other Topics
  • Matchmaking
    • North America
    • Central & South America
    • Europe
    • Asia
    • Africa
    • Australia
    • Modded Lobbies
  • MarketPlace
    • Buy
    • Sell
  • Miscellaneous
    • Feedback
    • Other Topics
    • LiNK News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi guys, I'm usually pretty savvy at fixing these problems myself but I've been searching forums for days looking for a solution that works for me and nothing! So any help is much appreciated. The problem is as follows, My JTAG RGH (SLIM) turns on but will not boot. It won't boot with HDMI or any other input. The green light goes on, and the cool runner red light is on, but it won't kick in and start the bloody thing. Booting into Xell won't work. Weirdly for some reason every now and then the xbox will boot and run properly. I have tried so hard to understand why, but it seems to just decide to work sometimes. Originally I assumed the xbox was broken and left it for months in storage, then one day plugged it back in, and for a short while much to my surprise it worked. My power brick and supply seems to be healthy. I try with and without internal HDD and external HDD yet it seems to have no effect. It truly seems a miraculous occurrence that it works very occasionally, but i would love to understand why and fix it. Thanks.
  2. z0oinks

    NoHDMIWait

    Hey guys, Is there a settings for "NoHDMIWait" in Dashlaunch? I know it's in xeBuild, but I don't really know how to use that and I could've sworn I've seen it in dashlaunch. I've been trying to plug my 360 in the Xbox One's "HDMI IN" port but it seems it doesn't finalize the handshake, as my 360 never boots until I plug it straight into my tv
×
×
  • Create New...