Sign in to follow this  
Followers 0
monkeynuts

NAND Flash now Q2 Flashing Red :-/

3 posts in this topic

Hi Guys,

Wonder if you can help, whilst being a noob on here I have flashed etc wii's previously so understand a little about the process. But have become unstuck atm.

I have a Xenon 360 jtag'd last year. I followed this post http://www.realmodsc...e-your-jtagrgh/ into getting it as upto date as I could.

At stage 1 & 2 I got a CPU key and a VIRTUAL CPU KEY in the XeBuild I put the CPU key details in and continued with the instructions.

After flashing the new NAND back I cannot get the xbox to boot and get a Q2 red flashing light. I can however boot into xell-reloaded.

I still have the original NAND that was "working" is there any way I can restore this back?

I run a linux sytem at home so if I need to boot into the xbox using TFTP at all then I am ok at it.

Any help will be most appriciated as I am a little unsure as to where I went wrong.

Monkeynuts

Share this post


Link to post
Share on other sites

put the copy of the working nand in the root of a fat32 formatted usb drive and name it updflash.bin, plug it into the console and boot into XeLL Reloaded

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0