Jump to content
RealModScene
Sign in to follow this  
Limewired

Problem with mupen64 0.993 beta 2 and xell`red screen

Recommended Posts

HI everybody i need help with mupen 0.993 beta 2 and xell my xbox is a jasper BB with phillips dvd every time i tried to launch mupen 64 from latest xell version from usb it crash with a red screen segmentation fault error? any help on this?

Also i forgot to say i have a old version of mupen 64 0.96 with xell 0.99git this one works but  problem there is no option to configure the controller which is the reason im trying to use latest version of mupen 64.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried disconnecting the disc drive? I recall hearing somewhere that certain disc drives caused issues with xell. It might extend to the apps launched by xell as well. Other things to try would be a different usb port, or flash drive. I know it works, because I have used it, but I do recall seeing this screen, then having it work as well, so who knows, I havnt thought about it in quite a while.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...