Jump to content
RealModScene
Mattie

Aurora 0.7b, including NOVA, by Phoenix

Recommended Posts

First i want to apologize for my bad skills writing in english

Thanks for big effort putted in this update. All this new features are pretty good. But after i updated aurora to 0.7b my xbox stay on xbox boot logo longer before it starts to load aurora than it does before i update (and there is no sound on boot animation). I tried to fix it turning off auto login and blocking xbox live in parents settings (i read it may help) but it doesnt help at all. Everything seems to loading bit slower than it does on 0.6b. And there is still no available polish translation (Language where we use "kurwa's" instead of commas). I hope its gonna be fixed (or if the problems is my fault someone clever and patient want to tell me how to speed up boot time etc) and somebody gonna make polish translation. 

I want again to apologize for my english but you know its hard to write in foreign language when you drink vodka instead of water 😀

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, MaesterRowen said:

You may have to use Swizzy's other tool.   Its Like the LanguagePackCompiler to create the final XZP.   The formatting of the language packs changed and as far as  i know, that program is what creates them correctly.

I'll try with it later, but did not I have to change the code of that tool to handle 0.7b or is it universal for any version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Fabricio Messias De Godoi said:

I'll try with it later, but did not I have to change the code of that tool to handle 0.7b or is it universal for any version?

It should be universal.

 

4 hours ago, SzczupakKrolWod said:

First i want to apologize for my bad skills writing in english

Thanks for big effort putted in this update. All this new features are pretty good. But after i updated aurora to 0.7b my xbox stay on xbox boot logo longer before it starts to load aurora than it does before i update (and there is no sound on boot animation). I tried to fix it turning off auto login and blocking xbox live in parents settings (i read it may help) but it doesnt help at all. Everything seems to loading bit slower than it does on 0.6b. And there is still no available polish translation (Language where we use "kurwa's" instead of commas). I hope its gonna be fixed (or if the problems is my fault someone clever and patient want to tell me how to speed up boot time etc) and somebody gonna make polish translation. 

I want again to apologize for my english but you know its hard to write in foreign language when you drink vodka instead of water 😀

With the new version comes new features that need to load on bootup. this means it would be a bit slower to load then the previous versions. hell, 0.1a was super fast, but didnt include anything other than a game launcher.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, MaesterRowen said:

You may have to use Swizzy's other tool.   Its Like the LanguagePackCompiler to create the final XZP.   The formatting of the language packs changed and as far as  i know, that program is what creates them correctly.

well, I tested the tool to compile for xzp separate from swizzy "AuroraLanguagePackCompiler" but even then it appears same error when restarting aurora with the file
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Fabricio Messias De Godoi said:

swizzy had updated to support aurora 0.7b but unfortunately in github this way of open source is not compiled for .exe and run on windows :(
 

image.thumb.png.0a64a72f8a846d91bbe47a97a6ba1233.png

Yes, just use the correct version of visual studio and built a new file

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Fabricio Messias De Godoi said:

What is the correct version of visual studio?
 

It should tell you in the sln file.. ooen it with notepad++

Edit: more than likely, its vs 2014+ but it will say version used to build, and minimum version to compile

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, Fabricio Messias De Godoi said:

thanks :)

Microsoft Visual Studio Solution File, Format Version 12.00
# Visual Studio 2013
VisualStudioVersion = 12.0.21005.1
MinimumVisualStudioVersion = 10.0.40219.1

 

thats from AuroraTranslationTool.sln

 

edit:

you can view it here:

https://github.com/Swizzy/AuroraTranslationTool/blob/master/AuroraTranslationTool.sln

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, felida said:

Microsoft Visual Studio Solution File, Format Version 12.00
# Visual Studio 2013
VisualStudioVersion = 12.0.21005.1
MinimumVisualStudioVersion = 10.0.40219.1

 

thats from AuroraTranslationTool.sln

 

edit:

you can view it here:

https://github.com/Swizzy/AuroraTranslationTool/blob/master/AuroraTranslationTool.sln

Downloading visual Studio 2013 express...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Fabricio Messias De Godoi said:

Downloading visual Studio 2013 express...

any newer version of VS will work as well.. lol.. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks to everyone who dedicated their time and effort in another update of the panel Aurora !!!!! Here updated and working perfectly. Long live the Xbox 360 scene !!!!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Phoenix for the release, I've just downloaded the 0.7 package and copied into my Xbox. 🙂

Now, 3 questions/reports:

  • can I disable the "Net ISO" menu in the miniblade? It's like ConnectX I think and I don't use this feature
  • the file browser in the miniblade say "Testing File Browser" in the upper left corner
  • i tried to open the Aurora_Skin.xur file to make a skin but XUI Tool said "Failed to open document". XDK version is 21256. Other .xur files of 0.7 can be opened without any problem and the MD5 of the release package is correct. Any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, MaesterRowen said:

You need to load the AuroraXUI Extensions to open the Aurora skin due to creating some custom elements

Solved, thanks for the quick support 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, MaesterRowen said:

Debe cargar las Extensiones AuroraXUI para abrir la máscara Aurora debido a la creación de algunos elementos personalizados

Could you do a little about AuroraXUI

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, VictorELDios said:

Could you do a little about AuroraXUI

Check phoenix.xboxunity.net for information on the extensions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm super excited about NetISO, can we expect this feature will be released at this year?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...