Jump to content
RealModScene

Search the Community

Showing results for tags 'fail'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Site News
    • Scene News
  • Phoenix
    • Aurora releases
    • Aurora support
    • Aurora Localization
    • Skins, Coverflow Layouts, Scripts and Trainers
    • Skin development and LUA scripting
    • Unity Support
    • Requests and Suggestions
  • FreeStyle Dashboard / F3
    • News
    • FreeStyle Dashboard Releases
    • Support
    • Skins
    • Skin Dev
  • Xbox
    • Tutorials
    • Homebrew
    • LibXenon
    • Games
    • Software
    • Other topics
  • PlayStation
    • Tutorials
    • Homebrew
    • Games
    • Software
    • Other Topics
  • Matchmaking
    • North America
    • Central & South America
    • Europe
    • Asia
    • Africa
    • Australia
    • Modded Lobbies
  • MarketPlace
    • Buy
    • Sell
  • Miscellaneous
    • Feedback
    • Other Topics
    • LiNK News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hello, I'm Brazilian and I'm writing this for google translator, so I hope you'll forgive the mistakes. I use Aurora 0.7b with skin webs I found in this forum, I always wanted to play through System Link, and always gave the same error in the data and transmission ports, I already opened the ports 1000,1001,3001 and 3002 TCP and UNP, I already switched to freestyle and it still does not work. Thanks in advance for any attempt to help ❤️
  2. Hi everyone, I've seen a few similar threads, but none of them described my problem, or solved it. Therefore I open a new topic: Problem: I can't get a "pass" on TCP/UDP. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Description: I would like to play online with my RGH Xbox via System Link, but can't get a "pass" on the port tests. I am able to connect to "rooms" via System Link, but no games are found. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Games tested: Diablo 3 UEE (RF, latest TU), CoD Modern Warfare 2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Setup: - XBOX 360, Jasper, Glitch2, FSD 3 Rev 775, Dashlaunch 3.10, Kernel 2.0.16537.0, Skin: The Dream Theme 2.5 - Router: Fritz Box 7630 - ISP: Willy.Tel (FTTB) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Network Settings in NXE: - Manual Settings - Static IP: 192.168.178.66 (DHCP reserved IP for XBOX on MAC) - Subnet Mask: 255.255.255.0 - Default Gateway: 192.168.178.1 (IP of my Router) - Primary DNS: 192.168.178.1 - Secondary DNS: 192.68.178.1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dashlaunch Settings: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- LiNK Settings (FSD): Enable LiNK ✔ Enable UPnP ✔ Data Port: 3072 Broadcast Port: 3071 Status: FSD Plugin is Loaded || ConnectX Plugin is not Loaded... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Router Settings: UPnP enabled ✔ List of UPnP enabled Ports: Protocol Port Host IP-Address to Port TCP 3072 RGHXBOX 192.168.178.66 3072 TCP 3072 RGHXBOX 192.168.178.66 3072 UDP 3071 RGHXBOX 192.168.178.66 3071 UDP 3071 RGHXBOX 192.168.178.66 3071 Port Forwarding: Exposed Host for RGHXBOX (192.168.178.66) Additional Router Info: There is no DMZ Option available There is no NAT Settings Option available (see above: Exposed Host) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Result of Test in FSD: UPnP Status: UPnP enabled Router Found Data Port Status: Port: 3072 TCP: Fail UDP: Fail Broadcast Port Status: Port 3071 TCP: Fail UDP: Fail JQE360 Authentication Status: Auth [username]: Pass DevLink Disabled: Pass: DevLink is disabled Ping Patch Enabled: Pass: Ping Patch enabled ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Additional Info: I have already tried setting the Router to non DHCP which had the same result. Changing the ports in the Router and in FSD had the same result. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- That should be it... I hope I haven't forgotten anything and hopefully someone can help me with this issue. Thx in advance and Cheers Nachtgarm
  3. AntiVirGear

    Wave4 Boot Disc

    Hey Guys, I recently bough two xbox 360 (trinity 4gb and Falcon/Jasper) which should be dead because their owner teached me about dvd malfunctions. Small story to 4GB Trinity Small story to Jasper/Falcon However, they are fixxed (paid 40€ for both ^^) and I want to softmod them. I heard that there is something called "Wave4 boot disc" and I want to know whether it's true or not before I waste a DVD DL. And if it's true, can I rly trick a non-jtaged/RGH xbox 360 to play any kind of backups?
  4. Anas Fuitsu

    I have despaired of LINK

    Really, I'm tired, and there is no subject for LINK except I've read I did everything i replace router , with a new one A thousand times tried and opened ports Port remains did not try it from 0 to 9999 Delete and re-Install "" Everything I did, everything And after all this, it appears 'port : fail' I login to the room and i can see all room But when I go back to the game, does not appear any server (Please do not say to use the latest version of title, bcz i tried this) Farewell LINK , I'll forget you I thank everyone tried to help me, thank you
×