Jump to content
RealModScene

txhgaming

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About txhgaming

  • Rank
    RMS Freshman
  • Birthday 08/21/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pennsylvania

Recent Profile Visitors

171 profile views
  1. txhgaming

    Aurora Not Loading all xbox Classic games

    Yeah so i haven't been able to figure it out, yeah i really dont want to add each one. But i might have to because i want to see what the issues is. Thanks for your guys help anyway.
  2. txhgaming

    Aurora Not Loading all xbox Classic games

    Yes i checked the HDD, no errors. Scan paths all good and i can launch the games that are loaded with no issues. I can usually load the consoles with 3k games 3 two TB external HDDs and a 2TB external and no issues. Hell with even the indi games which are over 3500 it works fine with them. (i have a 1PB server in basement for various reasons lol) But when it comes to Xbox original games they dont seem to load past 348. I sell tons and tons of consoles and no issues unless its with Xbox original and aurora. FSD works fine with the games. Its just stumping me and a little aggravating when I'm so swamped. I mess with something until it works completely and this is bugging me.
  3. txhgaming

    Aurora Not Loading all xbox Classic games

    They have the .xbe. i appreciate your reply. Maybe its just to much, it seems like after 1700 games it likes to freeze.
  4. So i have about 900 classic Xbox games games and it will only show 348 of them. I have tried a fresh copy of aurora and 3 different Xbox. No matter what i do only 348. Any help would be much appreciated. Thank you.
  5. When it loads my account it shuts down, im using the old TU because when i put new one on it shuts down almost instantly.
  6. txhgaming

    Jtag wont boot Xell

    yes sir thank you, never even crossed my mind to do thaht.
  7. txhgaming

    Jtag wont boot Xell

    thanks
  8. txhgaming

    Jtag wont boot Xell

    First of all thanks for looking, not sure why it wont boot. Soldering is sound. Error reading and writing block "D", figuring it might have something to do with this considering xell is first 50 block. Anyway here is my Jrunner Log. THank you, Tuesday, December 12, 2017 7:03:58 PM J-Runner v0.4 Started WARNING! - Your selected working directory already contains files! You can view these files by using 'Show Working Folder' Button Version: 10 Flash Config: 0x01198010 01198010 Xenon, Zephyr, Opus, Falcon CB Version: 1903 Xenon Reading Nand to C:\Users\User\Desktop\JR Runner\output\nanddump1.bin Reading Nand Error: 250 reading block D Error: 250 reading block 21F Error: 250 reading block 26B Done! in 3:27 min:sec Initializing nanddump1.bin.. Reading Nand to C:\Users\User\Desktop\JR Runner\output\nanddump2.bin Xenon Jtag Selected Nand Initialization Finished Reading Nand Error: 250 reading block D Error: 250 reading block 21F Error: 250 reading block 26B Done! in 3:30 min:sec Comparing... Bad Block ID 000D Found @ 0x03FF [Offset: 0x107BE00] Bad Block ID 021F Found @ 0x03FE [Offset: 0x1077C00] Bad Block ID 026B Found @ 0x03FD [Offset: 0x1073A00] Block ID 03FF [Offset: 0x107BE00] remapped to Block ID 000D [Offset: 0x35A00] Block ID 03FE [Offset: 0x1077C00] remapped to Block ID 021F [Offset: 0x8BFE00] Block ID 03FD [Offset: 0x1073A00] remapped to Block ID 026B [Offset: 0x9F9600] Bad Blocks Remapped Bad Block ID 000D Found @ 0x03FF [Offset: 0x107BE00] Bad Block ID 021F Found @ 0x03FE [Offset: 0x1077C00] Bad Block ID 026B Found @ 0x03FD [Offset: 0x1073A00] Block ID 03FF [Offset: 0x107BE00] remapped to Block ID 000D [Offset: 0x35A00] Block ID 03FE [Offset: 0x1077C00] remapped to Block ID 021F [Offset: 0x8BFE00] Block ID 03FD [Offset: 0x1073A00] remapped to Block ID 026B [Offset: 0x9F9600] Bad Blocks Remapped Nands are the same XeLL file created Successfully xenon.bin Version: 10 Flash Config: 0x01198010 Writing Nand xenon.bin Error: 202 writing block D Done! in 0:18 min:sec
×