Jump to content


Photo

How To Set Up F3 and LiNK


  • Please log in to reply
630 replies to this topic

#61 sjg10553

sjg10553

    RMS Freshman

  • Members
  • 15 posts

Posted 27 November 2012 - 09:26 AM

Excellent tutorial..all working fine first time..not bad a 59 year old :rolleyes: Thank you

#62 mtype101

mtype101

    RMS Freshman

  • Members
  • 40 posts

Posted 27 November 2012 - 09:40 AM

All working here and its great port forward my ip with ports between 1001 - 1004 in the link setup put ports 1002-1003 untick upnp mapping all worked then

#63 Sarmad88

Sarmad88

    RMS Freshman

  • Members
  • 4 posts

Posted 27 November 2012 - 09:48 AM

People having issues with port failing. When you forward your port, don't enter both ports in one entry, okay? That's a common mistake people do. Choose a Broadcast Port and a Data Port. Example: 1058 for Broadcast and 1059 for Data. Go to advanced and in NAT in your router. Make an entry for Data port: Custom name: whatever, Internal port:1058 - External port: 1058, Internal Ip: (your xbox ip). Then another similar entry for Broadcast port, this time entering 1059. Hope this helps.

#64 natjke

natjke

    RMS Freshman

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 November 2012 - 10:30 AM

the first run was a good one -> http://i.imgur.com/vlynS.jpg

after I left the game, FSD will not start(webui worked and so every time when you exit the game), and was just a black screen.
then I rebooted xbox and LINK stopped working.

in settings ports: 3071&3072 and in guide ports: 3073&3074 and Gateway IP 0.0.0.0 ??
-> http://i.imgur.com/Em5uV.png
-> http://i.imgur.com/AONo3.jpg
  • perryd01 likes this

#65 CAKPAC

CAKPAC

    RMS Freshman

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 November 2012 - 12:45 PM

Dlink DSL 2640U UPnP is enabled in the settings, the ports are open TCP and UDP IP Set XBOX360 Run tests in FSD3 writes that the router is not found, a port are only TCP, UDP Faile, the site connects. Why not find a router?

#66 Bennson

Bennson

    RMS Freshman

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 November 2012 - 01:19 PM

There are no lobbys for me

#67 pipadee2012

pipadee2012

    RMS Freshman

  • Members
  • 11 posts
  • LocationDoncaster

Posted 27 November 2012 - 01:44 PM

right guys this is the low down of 3 days of trying to get link to work believe me im tired I started by adding ports into router and kept getting 3 good then a fail so i decided to carry on anyway after cahnging the ports and router config about 700 times lol but was still getting fails I then this morning decided that me and my RGH 1.0 was going on anyways so I still had a fail but tried link anyway with the release saying there could be bugs and BOOM MW3 with 5 people started adding peeps straight away we are gonna make this big peeps! now i just have to downgrade title updates to match the game and im away! hope this helps you all as ive had much deliberation with this too and ill see you all online soon PIPADEE2012 From the UK if this helps sometimes can find rooms sometimes settings are gone ill keep updating as i find more out tested COD 4 MW3 and BLak pops excuse the spelling i have my reasons lol

#68 modafoquer

modafoquer

    RMS Freshman

  • Members
  • 3 posts

Posted 27 November 2012 - 02:04 PM

I can create games and people join on BO2 and Borderlands 2 but i can't see any rooms... Whats wrong?

#69 roliscom

roliscom

    RMS Freshman

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 November 2012 - 02:43 PM

I'm from Colombia I apologize for my English, I tried the link plugin worked perfectly and I had connection problems initially but enable ports on my modem, tried the COD BOPS II and sometimes ran out of the room but I could play online, I find that to be a beta test on track thanks and congratulations

#70 HaloGuy2552

HaloGuy2552

    RMS Freshman

  • Members
  • 2 posts

Posted 27 November 2012 - 02:54 PM

HELP!!! When it asked, I pressed 'Y' to update, it stared updating, but eventually said something like "Update failed. Please update manually." Now when I start my console, I always come to NXE. Using XeXmenu I noticed that, the default.xex file in my FSD directory got changed to default.old and default.delete_me Any solution for this???

#71 patze42

patze42

    RMS Freshman

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 November 2012 - 04:19 PM

Hello everyone.

I did the instructions step by step and all works fine for me.....all ports passed...my jqe360 authentification pass. Also loaded the newest TU but now im stuck at the System Link Room choose.

I cant choose any room cause all is "Not available". (have captured a screen below)

I tried Hitman NFS Most Wanted and Fifa 13 but all the same "Not available". My Console is banned cause of the RGH so i cant connect to Xbox Live and without i cant enter the Multiplayer Sections of the games.

Here is eh Screenshot of the "Not available" System Link : http://www.imagebana...aptureImage.jpg

Can anybody help me or tell me whats wrong ?

Thank you guys :-)

#72 marsamgod

marsamgod

    RMS Freshman

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 November 2012 - 05:09 PM

Has anyone in the UK running a Bt Home Hub had any luck setting this up? I'm going to pull out what little hair I have left, Upnp is apparently enabled in hub settings but nothing seems to work

#73 stony

stony

    RMS Freshman

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 November 2012 - 05:27 PM

ok well i finally got everything to pass ,devlink enabled, and latest tu for bo2 and now i cant see any rooms in the lobby....wow

#74 soudruh.cb

soudruh.cb

    RMS Freshman

  • Members
  • 11 posts
  • LocationCzech Republic

Posted 27 November 2012 - 05:35 PM

When im download TU updates for call off duty ops2 thanks

#75 marsamgod

marsamgod

    RMS Freshman

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 November 2012 - 05:49 PM

Hello everyone.

I did the instructions step by step and all works fine for me.....all ports passed...my jqe360 authentification pass. Also loaded the newest TU but now im stuck at the System Link Room choose.

I cant choose any room cause all is "Not available". (have captured a screen below)

I tried Hitman NFS Most Wanted and Fifa 13 but all the same "Not available". My Console is banned cause of the RGH so i cant connect to Xbox Live and without i cant enter the Multiplayer Sections of the games.

Here is eh Screenshot of the "Not available" System Link : http://www.imagebana...aptureImage.jpg

Can anybody help me or tell me whats wrong ?

Thank you guys :-)


Surely it'll only work on system link games not ones like Fifa etc?

#76 marsamgod

marsamgod

    RMS Freshman

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 November 2012 - 06:11 PM

HELP!!!
When it asked, I pressed 'Y' to update, it stared updating, but eventually said something like "Update failed. Please update manually."
Now when I start my console, I always come to NXE. Using XeXmenu I noticed that, the default.xex file in my FSD directory got changed to default.old and default.delete_me
Any solution for this???


I had this problem last night after a failed update, luckily I was able to get into Dashlaunch through NXE and change my path to the default.xex, saved it and after a reboot and a fiddle with my FSD settings (allow beta's etc) I was able to get it up and running.

Not sure if this is any good for you

#77 ikefix

ikefix

    RMS Freshman

  • Members
  • 11 posts

Posted 27 November 2012 - 06:28 PM

I F** LOVE YOU GUYS, shut up and take my bullets, plaing from Spain, I´m Ikefix GOD SAVE REALMODESCENE, RUNNING smoothly¡¡¡ with only 200 kbs of downloading¡¡¡ be careful u have to re-login every time you restart f3 yesterday i have some probs with the firewall, I have a livebox router, and all the firewalls off, so did with the AVG (do not be bad with my security, please) Im ikefix IN COD blackie II

#78 cavedog

cavedog

    RMS Freshman

  • Members
  • 3 posts

Posted 27 November 2012 - 06:30 PM

I also have a problem. I use pppoe to connect in my rgh xbox360. Now since I connect with pppoe all the ports are natuarally open by default BUT here is the problem. All tests pass except for the uPnP which is expected since I'm connecting via pppoe and all the rest say pass. When i go into black ops 2 I can see a lot of people online in the rooms and stuff like that I can change to that rooms but I can't find any games in call of duty or if I host it says NAT: Strict Why is this? I have changed ports and it has ALWAYS said pass and still do but I cant see games or host in call of duty. Is it because I'm connecting with pppoe?

#79 Ironaxe

Ironaxe

    RMS Freshman

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 November 2012 - 06:47 PM

Do i have to register another Account at link.jqe360.com ? Cause i can Login at the Covers Section, but at the Link Section it keeps telling me wrong User/Pass :/

#80

  • Guests

Posted 27 November 2012 - 06:56 PM

I keep getting failed and I'v Tryed to fix it; but its not working and its keep on saying not working to that port even know I portfowed that port on a Bthomehub. So If anyone could help me that be grate!




2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users


    Anonymous
Change Theme!